Image default
Πολιτική

Πιτσιλής µαινόµενος για τα τελωνεία


Μαθαίνω ότι ο διοικητής της ΑΑ∆Ε Γιώργος Πιτσιλής συγκάλεσε σε σύσκεψη για «κατήχηση» τους διευθυντές στις 6.00 το πρωί της περασµένης ∆ευτέρας. Μόλις είχε δει το πρωτοσέλιδο της «ΕφΣυν». Εκεί αποφασίστηκε πως οτιδήποτε γραφτεί για το πείραµα στα τελωνεία θα χαρακτηρίζεται «σπέκουλα». Υποψιάζοµαι όµως ότι έπεται συνέχεια αποκαλύψεων.

Γ.Τ.

Διαβάστε επίσης

Εύθραυστη η εκεχειρία μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν – Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ

Έγκλημα Τέμπη: Από τον Νοέμβριο γνώριζαν οι δικαστικές Αρχές την ύπαρξη των 3 βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας (Video)

Καιρός: Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έστησαν Ραδιομέγαρο Κυριάκου Μητσοτάκη – Την Κυριακή στο Documento

Φάμελλος για Τέμπη: Oχι στην υποβάθμιση κατηγοριών για Καραμανλή, διερεύνηση και για Σπίρτζη





ΠΗΓΗ

Related posts

Ασταμάτητες οι προκλήσεις Ερντογάν από τα Κατεχόμενα: «Εμείς ως Τουρκία και οι Τουρκοκύπριοι είμαστε οι ιδιοκτήτες αυτών των εδαφών… Αν υπάρξει μια νέα διαπραγματευτική διαδικασία στο Κυπριακό, αυτή δεν θα είναι πλέον μεταξύ δύο κοινοτήτων, αλλά μεταξύ δύο κρατών με κυριαρχική ισότητα» – Η “απάντηση” της Λευκωσίας – Καμία αντίδραση από την Αθήνα!

admin

Επικοινωνιακά μέτρα ανακοινώνει ο Μητσοτάκης μετά το πλεόνασμα μαμούθ

admin

Ο Σκέρτσος πανηγυρίζει για την «εργατική» κυβέρνηση Μητσοτάκη

admin

Αφήστε ένα σχόλιο