Image default
Αθλητικά

Βόλεϊ Γυναικών: Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την Φλιάκου


Η Εύη Φλιάκου επέστρεψε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου. Η ταλαντούχα πασαδόρος γεννήθηκε στις 18/2/2000 και έχει ύψος 1,77 μ.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μίλωνα και το 2012 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας στον Ιστορικό πήρε μεταγραφή στον Πορφύρα τη σεζόν 2020-2021.

Την επόμενη χρονιά υπέγραψε στον Πανναξιακό, ενώ ακολούθησε η θητεία της στην Θέτιδα Βούλας και τον Ηλυσιακό. Τη σεζόν 2023-2024 η νεαρή πασαδόρος φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας και φέτος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Πανιωνίου. Έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές στο παρελθόν με την ομάδα του Ιστορικού και ανυπομονώ για την νέα σεζόν», δήλωσε η αθλήτρια.

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας».



ΠΗΓΗ

Related posts

Χάντμπολ: Ο Μάλλιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική ανδρών

admin

Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος στις φήμες για τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου

admin

Χάνσι Φλικ: Ο πολυνίκης προπονητής των τελικών

admin

Αφήστε ένα σχόλιο