Image default
Διάφορα

Άγιος Παντελεήμονας: Εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος Αφγανός


Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το έγκλημα σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/6.

Συγκεκριμένα, ένας 35χρονος Αφγανός εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος από μαχαίρι, μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Ιεροσολύμων 7, όπου διέμενε με άλλα δύο άτομα όπως δημοσίευσε το ertnews.gr.

Από τη συμβολή των οδών Μηθύμνης και Πατησίων προσήχθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων 45χρονος Ιρανός φερόμενος ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Οι αρχές εξετάζουν και πιθανή σύνδεση του συμβάντος με τη δολοφονία που έγινε στην ίδια περιοχή και πιο συγκεκριμένα σε διαμέρισμα στην οδό Αριστομένους 37 κοντά στην πλατεία Αττικής, την προηγούμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου, όταν 20χρονος άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής συνελήφθη για τον θανάσιμο τραυματισμό (με αιχμηρό αντικείμενο) 25χρονου ομοεθνή του.



ΠΗΓΗ

Related posts

Εγκρίθηκε διάθεση πίστωσης 43,1 εκατ. ευρώ για εξόφληση της Απονιτροποίησης 2024

admin

Απαγχονίστηκε 65χρονος στα Ιωάννινα – Zougla

admin

Φθιώτιδα: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή της 14χρονης που εντοπίστηκε στην Κυψέλη

admin

Αφήστε ένα σχόλιο