Image default
Διάφορα

Στηρίζει τους Έλληνες κτηνοτρόφους η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, εξαγωγές σε 40 χώρες


Η τρικαλινή γαλακτοβιομηχανία των αδελφών Γιαννίτση, κορυφαία εταιρεία εξαγωγών Φέτας ΠΟΠ και µία εκ των µεγαλύτερων ελληνικών εξαγωγέων τυροκοµικών προϊόντων, συνεχίζει δυναμικά να αναπτύσσεται και να εκσυγχρονίζεται, εξασφαλίζοντας φρέσκο γάλα καθημερινά από πιστοποιημένες φάρμες, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας και ενισχύοντας την τοπική παραγωγή.

Ήδη η εταιρεία αριθμεί 6 υποσταθμούς συγκέντρωσης σε όλη την ελληνική επικράτεια, με πιο πρόσφατη προσθήκη το υπερσύγχρονο κέντρο στη Συδινή Ξάνθης, που ανακαινίστηκε πλήρως μετά την εξαγορά του από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, μια κίνηση που εντάσσεται στο μπαράζ επενδύσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

Σε περισσότερες από 40 χώρες

Η ΟΜΗΡΟΣ διανέμει προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες σε Ευρώπη και Αυστραλία, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε το δεύτερο εργοστάσιό της στα Τρίκαλα. Με τη δυναμική παρουσία της στις αγορές του κόσμου συνεχίζει να εκπροσωπεί την κορυφαία ελληνική ποιότητα και γεύση ενώ ταυτόχρονα  εξελίσσεται και καινοτομεί επενδύοντας στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της.



ΠΗΓΗ

Related posts

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονος που βασάνισε και σκότωσε γάτα στην Καλαμαριά

admin

Ο Τοτός “ζωγραφίζει” σε ανεκδοτάρα: Ο πόνος στο κεφάλι

admin

Στα 190 εκατ. ευρώ οι πληρωμές παλιών και νέων Βιολογικών τέλος Ιουνίου μαζί με 82 εκατ. για Νιτρικά, Κομφούζιο

admin

Αφήστε ένα σχόλιο