Image default
Πολιτική

Προεδρικό Μέγαρο: Η αντιπαράθεση Φάμελλου με Μητσοτάκη και η διάχυτη αμηχανία


Εάν και η χθεσινή εκδήλωση για τα 51 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας επισκιάστηκε από την απαράδεκτη απόφαση του Κωνσταντίνου Τασούλα να αποκλείσει έναν πρόσφυγα από την Παλαιστίνη από το να εισέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αλέξη Χαρίτση, εντός του Μεγάρου το πολιτικό κλίμα ήταν σε κάποιες στιγμές ηλεκτρισμένο.

Από τους διαλόγους που έγιναν στο κιόσκι, όπου κάθονται παραδοσιακά οι πολιτικοί αρχηγοί φαίνεται ότι η γραμμή της υποκριτικής «ενότητας» που έλεγε ο Κωνσταντίνος Τασούλας βρήκε αντίδραση. Αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να είπε ότι «δεν μπορεί να κατηγορείται η κυβέρνηση για «εγκληματική οργάνωση», ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι «δεν είναι ώρα για αυτά τώρα».

Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος φέρεται να είπε προς τον πρωθυπουργό «η ίδια η ευρωπαϊκή εισαγγελία το λέει» και τον κάλεσε να μην δίνει δικαιώματα, καθώς υπάρχει εργαλειοποίηση των θεσμών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι η ευρωπαϊκή εισαγγελία μιλούσε γενικά και ότι δεν χαρακτηρίζει «εγκληματική οργάνωση την κυβέρνηση». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε λέγοντας ότι στη δικογραφία υπάρχουν και υπουργοί, με την συζήτηση να τελειώνει σε ένα κλίμα διευρυμένης αμηχανίας.

Α.Κ

Διαβάστε επίσης:

Δεν ήταν και Αζόφ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ψάχνει κόμμα, μπορείτε να βοηθήσετε; (Video)

«Πυρά» Δούκα για Μητσοτάκη: Επιθυμεί δημάρχους ανίσχυρους, χειραγωγούμενους και απολύτως εξαρτώμενους

Χρυσοχοΐδης για Σύρο: Θα συλλαμβάνεται όποιος επιχειρεί να εμποδίσει πολίτη τρίτης χώρας να εισέλθει νόμιμα στην Ελλάδα





ΠΗΓΗ

Related posts

Το λαϊφστάιλ της τελείας – Documento

admin

Αιδώς, Γιάννη Στουρνάρα – Documento

admin

«Όχι» Τασούλα στην πρόταση Τσίπρα για δημοσιοποίηση των πρακτικών του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών μετά το δημοψήφισμα

admin

Αφήστε ένα σχόλιο