Συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ της Κυριακής 3 Αυγούστου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή σε Μάτι και Ραφήνα, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου κολυμβητή.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος με ένα περιπολικό σκάφος, ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο Super Puma, το οποίο σαρώνει από αέρος τη θαλάσσια περιοχή, αναζητώντας ίχνη του αγνοούμενου.
Βίντεο που δημοσιοποίησε το RPN.gr καταγράφει συγκλονιστικές εικόνες από την επιχείρηση, με το Super Puma να πετά σε χαμηλό ύψος πάνω από τη θάλασσα, υπό την καθοδήγηση των αρχών.
Ο αγνοούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άνδρας που εθεάθη για τελευταία φορά να κολυμπά σε σημείο κοντά στο Μάτι, χωρίς να έχει επιστρέψει έκτοτε στην ακτή, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρχών και την άμεση έναρξη της επιχείρησης.
Δείτε το βίντεο: