Image default
Κόσμος

Το Αεροδρόμιο των Βρυξελλών ζήτησε την ακύρωση του 50% των πτήσεων που θα αναχωρούσαν τη Δευτέρα


Το Αεροδρόμιο των Βρυξελλών ζήτησε από τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν τις μισές από τις πτήσεις που είναι προγραμματισμένες να αναχωρήσουν αύριο Δευτέρα (22/9), από αυτό.

Τα προβλήματα με το σύστημα τσεκ-ιν που οφείλονται σε κυβερνοεπίθεση που σημειώθηκε προχθές, Παρασκευή, δεν έχουν επιλυθεί, ανακοινώθηκε από την εταιρεία που εξασφαλίζει τη λειτουργία του Αεροδρομίου.

Εκπρόσωπος του Αεροδρομίου δήλωσε πως η Collins Aerospace, η πάροχος του συστήματος καταγραφής και ελέγχου των επιβατών, δεν έχει ακόμα παραδώσει μια ασφαλή επικαιροποιημένη εκδοχή του λογισμικού που είναι απαραίτητη ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του Αεροδρομίου.



ΠΗΓΗ

Related posts

Ουκρανία και Γάζα στην άτυπη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών στην Κοπεγχάγη

admin

Η SOS Méditerranée καταγγέλλει «επίθεση άνευ προηγουμένου» της ακτοφυλακής της Λιβύης εναντίον του πλοίου-ασθενοφόρου της

admin

SpaceX: Επιτυχημένη η 10η δοκιμαστική εκτόξευση του Starship

admin

Αφήστε ένα σχόλιο