Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανέβασε στα social media ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, στο οποίο αποτυπώνεται ο ξυλοδαρμός ηλικιωμένου φίλαθλου των «ερυθρόλευκων».
Ένα απίθανο περιστατικό κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σε σχέση με το ματς εναντίον της ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, το στέλεχος της ομάδας ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο αποτυπώνεται ο ξυλοδαρμός ενός ηλικιωμένου φίλου της ομάδας στην «AEL FC Arena».
)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω διαρροής απάντησε στα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί ενδιαφέροντος της Νότιγχαμ για τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά και για τους Τεττέη – Παντελίδη.
Mάλιστα, ο Κώστας Καραπαπάς προχώρησε σε σχολιασμό, γράφοντας πως: «Φαντάζομαι αυτοί που χτυπούν ομαδικά με κίνδυνο να σκοτώσουν έναν ηλικιωμένο στο AEL Arena έχουν ήδη συλληφθεί από την ΥΑΒΑΧ ή δεν ισχύει ο περίφημος Νόμος για όλους;».
Δείτε το βίντεο: