Image default
Διάφορα

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη μεθυσμένος οδηγός στην Περιφερειακή Υμηττού


Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης έναν 58χρονο οδηγό οχήματος, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο στην Περιφερειακής Υμηττού, στο ύψος της Παλλήνης.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 58χρονος κινούνταν με 156 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Μάλιστα ο 58χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει παραβιάζοντας ερυθρό σηματοδότη. Μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, ενώ σε έλεγχο αλκοόλης διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής για επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και μη συμμόρφωση σε σήμα αστυνομικού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Επιμέλεια: Α.Α.

 



ΠΗΓΗ

Related posts

Οι νέοι αγρότες δεν περιμένουν εύκολα χρήματα από τις Βρυξέλλες αλλά κανόνες που δεν αλλάζουν με κάθε μεταρρύθμιση ΚΑΠ

admin

Ανάκληση φράουλας με θειώδη από τον ΕΦΕΤ

admin

Δεν υπάρχει εμβόλιο αδειοδοτημένο κατά της ευλογιάς θυμίζει ο ΕΟΦ

admin

Αφήστε ένα σχόλιο