Image default
Διάφορα

Ασημένιο στα Smart Manufacturing Awards για Loulis Food Ingredients


Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο Sofitel Athens Airport, παρουσία πλήθους στελεχών της βιομηχανίας, εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων.

Η εταιρεία απέσπασε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία Best in Production’s Reorganization για το έργο «Ολιστική Μεταρρύθμιση του Τμήματος Μικροσυσκευασίας για Αύξηση Παραγωγικότητας & Μείωση Κόστους» στον Αλευρόμυλο Σούρπης Μαγνησίας. Πρόκειται για μια οργανωτική και τεχνολογική παρέμβαση που υλοποιήθηκε χωρίς κεφαλαιουχικές επενδύσεις, με στόχο τη λειτουργική βελτιστοποίηση, τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής και την αναβάθμιση της εργασιακής κουλτούρας.



Μέσα από οργανωτική αναδιοργάνωση, ψηφιοποίηση διαδικασιών (SABO, SAP), ενίσχυση τεχνικής ηγεσίας, συμμετοχική συντήρηση και συστηματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, το τμήμα Μικροσυσκευασίας πέτυχε ουσιαστική αναβάθμιση των λειτουργιών του.

Τα βασικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

Αύξηση παραγωγικότητας και βελτίωση απόδοσης μηχανών

• Μείωση λαθών, υπερωριών και λειτουργικού κόστους

• Ενίσχυση τεχνικής επάρκειας και δεξιοτήτων του προσωπικού

• Βελτιστοποίηση ροής εργασιών και προγραμματισμού

Η βράβευση αναγνωρίζει το έργο ως πρότυπο πρακτικής καινοτομίας και αποτελεσματικής διαχείρισης παραγωγής, επιβεβαιώνοντας τον επιτυχημένο μετασχηματισμό του τμήματος και την προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, τη συνεχή βελτίωση και την εφαρμογή σύγχρονων μεθοδολογιών.



ΠΗΓΗ

Related posts

Πληρωμές 450.000 ευρώ σε πληγέντες από πυρκαγιές καλοκαιριού 2023

admin

Ξεκίνησαν αιτήσεις για άτοκα 75% μικροδάνεια μόνο για Θεσσαλούς

admin

Νεφώσεις και τοπικές βροχές με μείωση θερμοκρασίας

admin

Αφήστε ένα σχόλιο