Image default
Αθλητικά

ΑΕΚ: Εκτός Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ο Μουκουντί


O Άρολντ Μουκουντί θα παραμείνει διαθέσιμος για τον Μάρκο Νίκολιτς, αφού ο στόπερ της ΑΕΚ δεν κλήθηκε από την Εθνική Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις που ήθελαν τον Αρόλντ Μουκουντί να μένει εκτός της αποστολής της εθνικής Καμερούν για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν συμπεριλήφθηκε στις τελικές κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η ομοσπονδία του Καμερούν ανακοίνωσε την αποστολή για τη διοργάνωση, περίπου είκοσι ημέρες πριν από την έναρξή της, με την απουσία του Μουκουντί να είναι η πιο σημαντική είδηση για το ελληνικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική έκπληξη, καθώς ο προπονητής Νταβίντ Πανγκού άφησε εκτός και άλλα μεγάλα ονόματα.

Συγκεκριμένα, δεν κλήθηκαν ο τερματοφύλακας Αντρέ Ονάνα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Τραμπζονσπόρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και ο εμβληματικός επιθετικός Βενσάν Αμπουμπακάρ, που αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας την τελευταία δεκαπενταετία. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται ο εξτρέμ της Γιουνάιτεντ, Μπράιαν Εμπεουμό, και ο μέσος της Μπράιτον, Κάρλος Μπαλέμπα.

Το Καμερούν θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας τη Γκαμπόν στις 24 Δεκεμβρίου στο Αγκαντίρ. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης η κάτοχος του τίτλου, Ακτή Ελεφαντοστού, και η Μοζαμβίκη.



ΠΗΓΗ

Related posts

FIFA: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία «The Best»

admin

Τούχελ: Τα έψαλε στον Μπέλιγχαμ μετά το Αλβανία – Αγγλία

admin

Άνετο πέρασμα της Βουλιαγμένης, 21-9 τον Εθνικό από τον Πειραιά

admin

Αφήστε ένα σχόλιο