Image default
Ελλάδα

Δύο συλλήψεις για πυροβολισμούς στην πολυσύχναστη παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ – Πολλοί τραυματίες – News.gr


Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή

Η αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε δύο ανθρώπους μετά τις πληροφορίες για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ, ενώ αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχουν τραυματίες.

«Η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται και εξακολουθούμε να καλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή», τόνισε η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Χ.

Η εφημερίδα Sydney Morning Herald ανέφερε ότι ο ένας φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά της αστυνομίας και ο άλλος συνελήφθη. Εξάλλου η εφημερίδα σημείωσε ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες, ενώ τα τηλεοπτικά δίκτυα Sky και ABC μετέδωσαν βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Χ φαίνεται να δείχνουν ανθρώπους στην παραλία Μπόνταϊ να τρέπονται σε φυγή την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί και σειρήνες αστυνομικών οχημάτων.

«Έχουμε ενημερωθεί για μια εξελισσόμενη κατάσταση ασφαλείας στο Μπόνταϊ. Καλούμε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην περιοχή να ακολουθούν τις ενημερώσεις της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας», δήλωσε νωρίτερα εκπρόσωπος του Αυστραλού πρωθυπουργού Άντονι Αλμπανέζι

Σχετικά Tags

πυροβολισμοί Αυστραλία παραλία Σίδνεϊ





ΠΗΓΗ

Related posts

Συνελήφθη 45χρονος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και ενδοοικογενειακή βία – News.gr

admin

«Ο Λ. Αντωνόπουλος, φίλος του Ν. Ανδρουλάκη, είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια Ξυλούρη!» – News.gr

admin

Εκατομμύρια πολίτες καλούνται να γίνουν Χάρι Πότερ, για να τα βγάλουν πέρα – News.gr

admin

Αφήστε ένα σχόλιο