Image default
Διάφορα

Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας


Αποχώρησαν περί τις 20:00 της Κυριακής, 21 Δεκεμβρίου, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, από τα διόδια της Τραγάνας, στο 125ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο από τις 18:00 και για περίπου δύο ώρες σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, χωρίς την καταβολή αντιτίμου.

Μετά τη λήξη της κινητοποίησης, τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα αποχώρησαν οργανωμένα και επέστρεψαν στο μπλόκο των αγροτών στο ύψος της Αταλάντης.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι αγρότες, προγραμματίζουν και άλλες δράσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα σημεία και τη μορφή των επόμενων κινήσεων τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΠΗΓΗ

Related posts

Πληρώνει 160 εκατ. ευρώ ο Μητσοτάκης για να φύγουν τα μπλόκα από τους δρόμους

admin

Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών στην περιοχή του Χαϊδαρίου λόγω πτώσης βράχων

admin

Συνεχίζει για 8η ημέρα την απεργία πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο ο Αντώνης Δασκαλόπουλος

admin

Αφήστε ένα σχόλιο