Image default
Life Style

Αλέξης Γεωργούλης & Βίκυ Σταυροπούλου ξαναζωντανεύουν τη «Στέλλα και τον Σωτήρη» – Το viral βίντεο που τρέλανε το TikTok


Μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο είχαν ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου, με τον ηθοποιό και πρώην Ευρωβουλευτή να μοιράζεται ένα βίντεο στο TikTok.

Οι δύο ηθοποιοί, που πριν από περίπου 25 χρόνια υποδύθηκαν τη «Στέλλα» και τον «Σωτήρη» στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», διασκέδασαν μαζί σε ένα μαγαζί, ενώ στο βίντεο φαίνονται χαμογελαστοί, με τη μουσική υπόκρουση του Πασχάλη Τερζή «Δεν μιλάμε».

Παρά τα χρόνια που πέρασαν, η φιλία τους παραμένει δυνατή και κάθε στιγμή που μοιράζονται γίνεται αμέσως viral.

Σχόλια των διαδικτυακών χρηστών ήταν ενθουσιώδη, με πολλούς να σημειώνουν πόσο όμορφα κρατούν ζωντανό τον ρόλο τους όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κάποιοι έγραψαν: «Τελικά είσαι το ταίρι της».

@alexis.georgoulis♬ πρωτότυπος ήχος – Alexis Georgoulis

Govastiletto.gr – Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει: «Είχα ερωτευτεί πάρα πολύ, δεν άντεχα άλλο πόνο»





ΠΗΓΗ

Related posts

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της, Διονύσης Πηλαδάκης έγινε 21 ετών

admin

«Δε θα δείτε ποτέ φωτογραφία μου με κάποιο αγόρι» – Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

admin

Παύλος Ντε Γκρες – Marie Chantal: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα πέντε παιδιά τους και οι ευχές για τα Χριστούγεννα

admin

Αφήστε ένα σχόλιο