free hit counter
Image default
Κόσμος

Αστυνομικοί στην Ταϊλάνδη μεταμφιέστηκαν σε λιοντάρι για να παγιδεύσουν διαρρήκτη


Αστυνομικοί στην επαρχία Νονταμπούρι της Ταϊλάνδης μεταμφιέστηκαν σε λιοντάρι… για να πιάσουν καταζητούμενο διαρρήκτη.

Σκηνή από ταινία θύμιζε η επιχείρηση των τοπικών Αρχών. Το παράδοξο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια πανηγυριού σε ναό.

Σε βίντεο- ντοκουμέντο της σύλληψης, φαίνονται οι άνδρες της αστυνομίας, ντυμένοι με παραδοσιακές κινεζικές στολές και με στολή λιονταριού να χορεύουν ανάμεσα στο πλήθος και στη συνέχεια, αφού εντόπισαν τον ύποπτο, φαίνονται να πέφτουν πάνω του και να τον συλλαμβάνουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Σύμφωνα με τις γύρω μαρτυρίες, ακούστηκε αστυνομικός να λέει: «Υπομονή, δεν έχουμε δει ακόμη τον στόχο… Συνεχίστε να χορεύετε». Λίγο αργότερα, όταν ο άνδρας πλησίασε ανυποψίαστος, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ιδιότητά τους και τον ακινητοποίησαν, φωνάζοντας «Αστυνομία! Μείνε κάτω!».

ο οποίος καταζητούνταν για διαρρήξεις στην οικία ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας επί τρεις συνεχόμενες ημέρες νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Πηγή: BBC



ΠΗΓΗ

Related posts

Πιράνχα επιτέθηκαν σε λουόμενους – Πάνω από 40 οι τραυματίες

admin

Η Νέα Ζηλανδία δεν θα ενταχθεί στο «συμβούλιο ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα

admin

Η Γερουσία εγκρίνει τη μείωση των ωρών εργασίας από τις 48 στις 40

admin

Αφήστε ένα σχόλιο