free hit counter
Image default
Life Style

Ο γιος τους γίνεται δύο – Το οικογενειακό πάρτι


Σήμερα, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Κατρίνα Τσάνταλη και τον σύντροφό της, Ανδρέα Βούλγαρη, καθώς ο γιος τους, Άρης, συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής.

Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού με ένα ζεστό και φιλικό πάρτι, γεμάτο χαρά και αγάπη.

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας τις αναρτήσεις με το μήνυμα: «Ο κόσμος μας γίνεται 2. Να σε χαιρόμαστε αστέρι μας!».

Το μικρό πάρτι και οι ευχές της οικογένειας αποτυπώνουν την τρυφερότητα και την αγάπη που περιβάλλουν τον Άρη στα πρώτα του χρόνια.

Τόσο η Κατρίνα Τσάνταλη όσο και ο Ανδρέας Βούλγαρης έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και κράτησαν την εγκυμοσύνη της συγγραφέα μακριά από τα φώτα, ενώ ελάχιστα είναι και τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει με τον γιο τους μέχρι σήμερα.

 

 

 





ΠΗΓΗ

Related posts

Η στιγμή στον γάμο του Brooklyn Beckham που έκανε τη Nicola Peltz να φύγει κλαίγοντας

admin

Στιγμές ηρεμίας στο πατρικό της στο Κιλκίς

admin

Το νέο της επαγγελματικό βήμα και το μήνυμα στον Νίκο Μουτσινά

admin

Αφήστε ένα σχόλιο