free hit counter
Image default
Ελλάδα

Στο Περτούλι Τρικάλων η χειμερινή εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών


Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα χειμερινή εκπαίδευση και διαβίωση στο Περτούλι Τρικάλων, καθώς και στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου  και του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων.

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ, η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες χειμερινού περιβάλλοντος και περιέλαβε, μεταξύ άλλων, ασκήσεις μικρών κλιμακίων, βολές μάχης ταχείας αντίδρασης, αντικείμενα εκμάθησης τεχνικών επιβίωσης, χρήση κεκλιμένης αερογέφυρας, εκπαίδευση σκι, καθώς και παροχή Α’ Βοηθειών στο πεδίο της μάχης.

Στόχος της δραστηριότητας ήταν η εξοικείωση των σπουδαστών με απαιτητικές επιχειρησιακές συνθήκες ορεινού και χιονισμένου εδάφους, καθώς και η ενίσχυση της αντοχής, της συνοχής και της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας.



ΠΗΓΗ

Related posts

Συνελήφθη 42χρονος που επιχείρησε να κάνει αναλήψεις μετρητών με κάρτες «κλώνους»

admin

Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού οι τιμές τροφίμων – News.gr

admin

Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους στο Πολύγωνο

admin

Αφήστε ένα σχόλιο