free hit counter
Image default
Ελλάδα

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του 48χρονος πρώην αστυνομικός


Ένας νέος άνθρωπος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/2) νεκρός μέσα στο σπίτι που έμενε σε Κοινότητα της Λαμίας.

Πρόκειται για 48χρονο πρώην αστυνομικό, ο οποίος έμενε μόνος του στο σπίτι και είχε να δώσει σημεία ζωής από το προηγούμενο βράδυ, όταν και είχε μιλήσει με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ειδικά μετά τον θάνατο και της αγαπημένης του μητέρας πριν από λίγο καιρό.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σαλόνι του σπιτιού του και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και της Σήμανσης εξέτασαν τον χώρο αποκλείοντας τη διενέργεια εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του θα «φωτίσει» η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.



ΠΗΓΗ

Related posts

Ο κ. Μαρινάκης να ρωτήσει τον πρωθυπουργό γιατί δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ – News.gr

admin

Πώς το υπόγειο έγινε «θάλαμος αερίου»

admin

Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονης από τη Δάφνη

admin

Αφήστε ένα σχόλιο