free hit counter
Image default
Διάφορα

Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στο Κολυμπάρι


Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ένας κάτοικος το απόγευμα της Πέμπτης 26/3, στο Κολυμπάρι Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ , ο πολίτης που είχε βγει για περίπατο εντόπισε σε βραχώδη περιοχή, μεταξύ της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης και των Αφράτων, μια σορό άνδρα σε προχωρημένη σήψη και ενημέρωσε άμεσα τις λιμενικές αρχές.

Η σορός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χανίων και στη συνέχεια στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις DNA.

Οι λιμενικές αρχές εξετάζουν επίσης περιπτώσεις αγνοουμένων από διάφορες περιοχές της χώρας, με στόχο να ταυτοποιήσουν τον άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι είχε χάσει τη ζωή του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.



ΠΗΓΗ

Related posts

Απαραίτητη η συνεργασία για το βιώσιμο μέλλον της ελληνικής ελιάς

admin

Σύλληψη 41χρονου στην Κέρκυρα για κατοχή σπάνιων αρχαίων νομισμάτων

admin

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

admin

Αφήστε ένα σχόλιο