free hit counter
Image default
Κόσμος

Τέσσερις νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους


Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη (2/4) στο κεντρικό Μεξικό, όταν μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε αγροτική περιοχή στην πολιτεία Πουέμπλα, όπως  ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι (τοπική ώρα, στις 21:00 ώρα Ελλάδας) όταν το μονοκινητήριο συνετρίβη σε χωράφια αμέσως μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο στην Πουέμπλα, σύμφωνα με την πολιτειακή γραμματεία και το υπουργείο Ασφαλείας.

Ο χειριστής προσπάθησε να ελιχθεί, αλλά το αεροσκάφος έκανε «βουτιά», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βισέντε Ερνάντες, κάτοικος της περιοχής, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Το τετραθέσιο αεροσκάφος είχε προορισμό την πόλη Πόσα Ρίκα, στην πολιτεία Βερακρούς.

«Διαπιστώθηκε ο θάνατος τριών ανθρώπων επιτόπου», ακόμη ένας ανασύρθηκε «τραυματισμένος» και διακομίστηκε σε νοσοκομείο «για να του προσφερθούν ιατρικές φροντίδες», ανέφερε η γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών στην Πουέμπλα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ανακοίνωσε και τον θάνατο του τέταρτου θύματος.





ΠΗΓΗ

Related posts

Οι «Ασπίδες» στα Στενά του Ορμούζ

admin

Σφοδρή επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ και ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο

admin

« Εξαπολύσαμε βομβαρδισμό σε βασική εγκατάσταση παραγωγής εκρηκτικών στο Ιράν»

admin

Αφήστε ένα σχόλιο