Μια πατατοσαλάτα με αβγό και μυρωδικά είναι ένα ελαφρύ πιάτο τόσο για το μεσημέρι όσο και το βράδυ.
Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες πλυμένες και κομμένες σε καρέ
 - 1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένα σε μικρά καρέ
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
 - άνηθο ψιλοκομμένο
 - 2 βραστά αβγά κομμένα στα 4
 - μαϊντανό
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 1½ κ. σ. μουστάρδα
 - 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
 - 2 κ. σ. ξίδι
 - 1 κ. σ. κάππαρη
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση βράζεις σε μέτρια φωτιά τις πατάτες για 1 περίπου ώρα
 - Τις αφήνεις στο τρυπητό να στραγγίσουν
 - Τις ρίχνεις στη σαλατιέρα και προσθέτεις αλάτι και πιπέρι
 - Ρίχνεις το αγγούρι, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και το μαϊντανό και ανακατεύουμε με την μεγάλη κουτάλα
 - Βάεις στο multi το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το ξίδι και την κάπαρη και χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθεί το ντρέσινγκ
 - Το ρίχνεις πάνω στη σαλάτα και σερβίρεις.
 
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

