free hit counter
Image default
Ελλάδα

«Ο μπαμπάς άνοιξε την πόρτα και πέταξε τη μαμά»


Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της 28χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών στο Ηράκλειο, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, μετά από περιστατικό που εξετάζεται πλέον ως ενδοοικογενειακή βία και πιθανή απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον 30χρονο σύζυγό της, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Όπως δημοσίευσε το creta 24, η εικόνα που ξεδιπλώνεται μέσα από τις μαρτυρίες είναι αποσπασματική αλλά ιδιαίτερα βαριά, με ένα από τα παιδιά του ζευγαριού να είναι εκείνο που περιγράφει στη γιαγιά του όσα φέρεται να είδε μέσα στο αυτοκίνητο. «Γιαγιά μαλώνανε και ο μπαμπάς άνοιξε την πόρτα και έριξε την μαμά» είπε το παιδί, μεταφέροντας τη δική του οπτική για τα όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9/5.

Το σημείο όπου βρέθηκε η 28χρονη στην Παντάνασσα Ηρακλείου

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:40, όταν η μητέρα της 28χρονης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον γαμπρό της, ο οποίος την ενημέρωσε ότι είχε συμβεί τροχαίο και η κόρη της είχε τραυματιστεί. Η ίδια περιγράφει ότι τα τρία παιδιά είχαν ξεκινήσει με τους γονείς τους, ενώ η γιαγιά κρατούσε προσωρινά το μεγαλύτερο παιδί.

«Είχαν ξεκινήσει με τα τρία τους παιδιά να πάνε να τα αφήσουν στην μητέρα του. Εγώ κρατούσα το μεγαλύτερο παιδί τους και μετά θα πήγαιναν να ανοίξουν το μαγαζί που έχουν. Έμενα με πήρε να μου πει ότι είχαν ένα ατύχημα και ότι άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου από βλάβη και έφυγε η κόρη μου στο δρόμο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά» αναφέρει η μητέρας της 28χρονης.

Ωστόσο, διαφορετική είναι η εκδοχή που δίνει το παιδί που βρισκόταν μέσα στο όχημα, στοιχείο που θεωρείται κομβικό για την πορεία της έρευνας: «Εγώ μίλησα με το εγγόνι μου την ώρα που πηγαίναμε στο νοσοκομείο και μου είπε το παιδί ότι ο μπαμπάς μάλωνε με την μαμά και άνοιξε την πόρτα και την έριξε».

Οι αρχές εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο η υπόθεση να μην σχετίζεται με μηχανική βλάβη, όπως υποστηρίζει ο 30χρονος, αλλά με επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν ληφθεί δείγματα DNA και αίματος από το όχημα, ενώ η κλούβα στην οποία φέρεται να σημειώθηκε το περιστατικό αναμένεται να εξεταστεί εξονυχιστικά από πραγματογνώμονα.

Η κατάσταση της 28χρονης παραμένει κρίσιμη. Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση. Από το νοσοκομείο ακούγονται μόνο λίγες φράσεις: «Πονάω, ζαλίζομαι… δεν θυμάμαι». Σε άλλη στιγμή αναφέρει απλά «ζαλίζομαι, πονάω», χωρίς να μπορεί να δώσει εικόνα για το τι συνέβη.

Το ιατρικό ιστορικό της είναι βαρύ, με τη μητέρα της να περιγράφει εκτεταμένες κακώσεις: «Κάνει εμετούς. Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, έχει κάταγμα στον αυχένα. Το χέρι τώρα δεν ξέρουμε αν είναι σπασμένο, γιατί το βλέπουνε πρησμένο. Έχει εκδορές στη μέση, στα χέρια, στη μύτη» λέει η μητέρα της.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν και το ιστορικό της σχέσης του ζευγαριού, καθώς φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται επεισόδια έντασης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τον Ιανουάριο είχε σημειωθεί ακόμη ένας σοβαρός καβγάς, όπου ο 30χρονος φέρεται να επιτέθηκε στην 28χρονη μπροστά στη μητέρα της, ενώ όταν η τελευταία προσπάθησε να παρέμβει, δέχθηκε και η ίδια χτυπήματα.

Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ηρακλείου, όπου σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Του δόθηκε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται με στόχο να ξεκαθαρίσει πλήρως τι συνέβη μέσα στο όχημα.



ΠΗΓΗ

Related posts

Σε εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Εξουδετερώθηκαν περίπου 100 κιλά εκρηκτικών

admin

Πέθανε 74χρονος από λεπτοσπείρωση – News.gr

admin

Νεκρός μοναχός σε τροχαίο μετά από λιτανεία στις Καρυές

admin

Αφήστε ένα σχόλιο