free hit counter
OPENNEWS
Image default
Ελλάδα

Καταθέτει η Μαρία Καρυστιανού – «Περιμένω από το δικαστήριο να κάνει την πρέπουσα έρευνα για το θέμα της πυρόσφαιρας» – News.gr


«Κάπνιζαν βαγόνια και οι εκσκαφείς αλλοίωναν τον χώρο»

Η μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου, Μαρία Καρυστιανού καταθέτει σήμερα στη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η κ. Καρυστιανού ξεκίνησε την κατάθεση της με το ζήτημα τον παρεμβάσεων στον χώρο της σύγκρουσης, αυτό που έγινε αργότερα γνωστό στη δημόσια σφαίρα ως «μπάζωμα, ξεμπάζωμα».

«Είναι αδιανόητη διαδικασία. Κάπνιζαν βαγόνια και οι εκσκαφείς αλλοίωναν τον χώρο» ανέφερε η κ. Καρυστιανού και στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονο της για τον τρόπο που οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην διερεύνηση των αιτιών της πυρόσφαιρας και της φωτιάς που ακολούθησε της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών.

«Περιμένω από το δικαστήριο να κάνει την πρέπουσα έρευνα για το θέμα της πυρόσφαιρας. Να δώσει απαντήσεις σε μας που δεν τρώμε το κουτόχορτο των ελαίων σιλικόνης» κατέθεσε η κ. Καρυστιανού, ενώ επεσήμανε και το θέμα των εκταφών που ζήτησαν κάποιοι συγγενείς θυμάτων ένα χρόνο πριν.

Η κ. Καρυστιανού τόνισε πως διατηρεί αμφιβολίες αν τα ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο φέρετρο που της παρέδωσαν είναι της κόρης της περιγράφοντας στο δικαστήριο την στιγμή που το άνοιξε παρά την εντολή από το γραφείο τελετών να μην προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση.

Η διαδικασία συνεχίζεται με ερωτήσεις συνηγόρων προς την κ. Καρυστιανού.

Σχετικά Tags

Μαρία Καρυστιανού δίκη σιδηροδρομικό δυστύχημα Τέμπη





ΠΗΓΗ

Related posts

Σε συμφωνία ήρθαν ΗΠΑ και Δανία για τη Γροιλανδία – Η Κίνα και η Ρωσία δεν θα μπορούν να έχουν «στρατιωτικές βάσεις» στο νησί

admin

Πέθανε η ομότιμη καθηγήτρια Βιολογίας του ΑΠΘ Στυλιανή Κοκκίνη

admin

Χειροπέδες σε ζευγάρι αλλοδαπών για ληστεία σε βάρος 74χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα

admin

Αφήστε ένα σχόλιο