free hit counter
OPENNEWS
Image default
Κόσμος

Συνάντηση Ερντογάν με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στο Κυπριακό κατά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, κατά την οποία συζητήθηκαν περιφερειακά και διεθνή ζητήματα.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι «στην Κύπρο, καμία πρόταση που δεν αναγνωρίζει την κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς του τουρκοκυπριακού λαού δεν θα μπορέσει να αποδώσει».

Η συνάντηση Ερντογάν – Γκουτέρες πραγματοποιήθηκε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, μετά την ομιλία του Τούρκου προέδρου στην 81η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.



ΠΗΓΗ

Related posts

Τραμπ: Ο μόνος έλεγχος που χρειάζεται για το ΑΙ είναι ένας ισχυρός και έξυπνος πρόεδρος

admin

Ο Ζελένσκι σχεδιάζει «δύσκολα και αντιδημοφιλή» μέτρα για να καλυφθεί το έλλειμμα στον προϋπολογισμό

admin

Δημοσκόπηση που τρομάζει στη Γερμανία: Διευρύνει το προβάδισμα η ακροδεξιά AfD έναντι των συντηρητικών

admin

Αφήστε ένα σχόλιο