Image default
Συνταγές

Συνταγή για παραδοσιακά κεφτεδάκια


Τα κεφτεδάκια είναι αγαπημένο πιάτο όλης της οικογένειας και συνδυάζονται υπέροχα τόσο με σαλάτα όσο και τηγανητές πατάτες. 

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάζεις σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, τα αυγά, τον δυόσμο, τη ρίγανη, τα 100 ml ελαιόλαδο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και τα ζυμώνεις πολύ καλά
  • Σκεπάζεις το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζεις στο ψυγείο για 1 τουλάχιστον ημέρα
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνεις ελαιόλαδο που φτάνει μέχρι τη μέση περίπου και περιμένεις να ζεσταθεί
  • Πλάθεις τον κιμά σε μικρούς κεφτέδες τους αλευρώνεις και τους ρίχνεις σε δόσεις στο τηγάνι
  • Τηγανίζεις για 5 περίπου λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και τους τοποθετείς σε μια πιατέλα στην οποία έχεις στρώσει απορροφητικό χαρτί
  • Τους σερβίρεις ζεστούς.

Photo: iStock

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα



ΠΗΓΗ

Related posts

Συνταγή για λαζάνια με σπανάκι, κοτόπουλο και μανιτάρια

admin

Συνταγή για ζυμαρικά με λεμόνι και βασιλικό

admin

Συνταγή για γλυκό του κουταλιού κεράσι

admin

Αφήστε ένα σχόλιο