Image default
Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Hellenic Train


Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Hellenic Train στη Λεωφόρο Συγγρού.

«Δεν αποδίδεται έτσι δικαιοσύνη. Παρόμοιες ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων ανθρώπων και υπονομεύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη πολιτεία» σημειώνει η Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Ενέργειες αυτού του είδους στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το πραγματικό διακύβευμα, που είναι η αναζήτηση της αλήθειας και η απόδοση δικαιοσύνης για τα Τέμπη και επιτείνουν το χάος που δημιούργησε με τις πράξεις και παραλείψεις του ο κ. Μητσοτάκης. Καλούμε τις αρχές να προχωρήσουν άμεσα σε ενδελεχή έρευνα για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι».



ΠΗΓΗ

Related posts

Ανάρτηση για το δωρεάν Ψηφιακό Φροντιστήριο στο TikTok από τον Πρωθυπουργό

admin

ΠΑΣΟΚ: «Είναι πλέον επίσημη θέση της Κυβέρνησης η ταύτιση με τον πολιτικό υπόκοσμο του διαδικτύου και η ποινικοποίηση κάθε αντίθετης γνώμης»

admin

Τα συγχαρητήρια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στον Καραλή

admin

Αφήστε ένα σχόλιο