Image default
Ελλάδα

«Μόνο κάτω από τη μέση με χτυπάνε, ο κόσμος πορώνεται γιατί βλέπει τον άδικο πόλεμο που δέχομαι» – News.gr


«Αν δεν τους αφορούσα, θα είχαν σταματήσει να ασχολούνται μαζί μου, όπως δεν ασχολούνται με πολλούς άλλους»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό «Λοιπόν». Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα πυρά που κατά καιρούς δέχεται για την καλλιτεχνική του διαδρομή καθώς και στην ομοιότητα που ορισμένοι παρατηρούν σε εκείνον με τον Θανάση Βέγγο.

Πάνω στη σκηνή δίνετε την ψυχή σας, σας ενοχλεί όταν μετά από τόσα χρόνια δέχεστε χτυπήματα κάτω από τη μέση;

Μόνο κάτω από τη μέση με χτυπάνε, αλλά δεν με ενοχλεί, γιατί αν μετά από τόσα χρόνια ασχολούνται ακόμη μαζί μου, κάτι σημαίνει. Αν δεν τους αφορούσα, θα είχαν σταματήσει να ασχολούνται μαζί μου, όπως δεν ασχολούνται με πολλούς άλλους. Το ότι ασχολούνται μαζί μου, κάτι σημαίνει.

Εξετάσεις στον χώρο αυτό μετά από 35 χρόνια δεν δίνω, έχω δώσει, τα έχω πάει καλά, το αποτέλεσμα με δικαιώνει, άρα δεν έχω λόγο να ενοχληθώ. Σίγουρα όταν ασχολούνται όλοι μαζί σου είναι θετικό. Όλοι στον δρόμο μου λένε «μην ακούς κανέναν, είμαστε μαζί σου». Τους λέω ότι δεν ακούω. Πραγματικά ο κόσμος πορώνεται γιατί βλέπει τον άδικο πόλεμο που δέχομαι και είναι μαζί μου, γιατί με έχει συνδέσει με κάτι πολύ θετικό, το γέλιο.

Το ότι σας χαρακτηρίζουν τον νέο Θανάση Βέγγο της εποχής μας είναι κάτι που σας αρέσει, σας αγχώνει;

Είναι τιμητικό αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Ένας ήταν ο Βέγγος και γενικά δεν μου αρέσει όχι μόνο για μένα. Ο καθένας μας είναι μοναδικός, οποιοδήποτε αντίγραφο ή παρομοίωση δεν τιμά αυτόν για τον οποίο γίνεται. Μπορεί επειδή είμαι αεικίνητος και τρέχω να με θεωρούν σαν τον Βέγγο, όμως άλλα πράγματα έκανε εκείνος και άλλα εγώ. Είναι χαρά μου το να με βάζουν σε αυτή την κατηγορία, αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται σύγκριση.

Σχετικά Tags

Μάρκος Σεφερλής





ΠΗΓΗ

Related posts

Θρασύτατη διάρρηξη στον Ιερό Ναό Παναγούδας-Γοργοϋπήκοου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

admin

Καταδικάστηκε 52χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά το ανήλικο βαφτιστήρι του καθώς και την αδερφή του αγοριού

admin

Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στον Κηφισό

admin

Αφήστε ένα σχόλιο