Image default
Ελλάδα

Καρέ-καρέ η διάρρηξη τσιπουράδικου στον Βόλο – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο


Εντελώς ανενόχλητοι χτύπησαν διαρρήκτες ανήμερα του Πάσχα στο κέντρο του Βόλου, εκμεταλλευόμενοι την ησυχία και την απουσία κόσμου από την αγορά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα, μια ομάδα αγνώστων ατόμων προσέγγισε οργανωμένα τσιπουράδικο που βρίσκεται στην οδό Τάκη Οικονομάκη.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι δράστες είχαν κατασκοπεύσει τον χώρο νωρίτερα και όταν βεβαιώθηκαν πως δεν τους αντιλαμβάνεται κανείς, προχώρησαν στην απόπειρα διάρρηξης.

Οπλισμένοι με λοστό και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, παραβίασαν την κεντρική πόρτα του καταστήματος, προκαλώντας ζημιές και προσπαθώντας να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό. Ωστόσο, φαίνεται πως η προσπάθειά τους δεν ολοκληρώθηκε, είτε λόγω κάποιου απρόβλεπτου παράγοντα είτε λόγω του συναγερμού.

Για οργανωμένη σπείρα κάνει λόγο η αστυνομία

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας του τσιπουράδικου, οι οποίες πλέον έχουν παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές και εξετάζονται καρέ καρέ προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

 

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς αποδεικνύει πως ακόμη και ημέρες εορταστικές, με χαμηλή κινητικότητα, δεν αποτελούν εμπόδιο για οργανωμένες διαρρηκτικές ομάδες.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για σπείρα που έχει πραγματοποιήσει και άλλες παρόμοιες ενέργειες στην πόλη.



ΠΗΓΗ

Related posts

Πυρκαγιά σε τρία οχήματα στην Αρτέμιδα

admin

Συνελήφθη 21χρονος για κατοχή πλήθους κροτίδων και ακατέργαστης κάνναβης

admin

«Αναφαίρετο δικαίωμα της κάθε γυναίκας να ζει με τον άντρα της, να αντέχει ότι θέλει, να υφίσταται ότι θέλει» – News.gr

admin

Αφήστε ένα σχόλιο