free hit counter
Image default
Life Style

«Δεν θυμόμαστε πια τη ζωή πριν από εσένα» – Τα πρώτα γενέθλια του γιου του


Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους με ένα εντυπωσιακό πάρτι, δημιουργώντας όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν μέσα από φωτογραφίες.

Ο ηθοποιός, στην ανάρτησή του, έγραψε: «Γίναμε 1! Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ήρθες στην αγκαλιά μας. Δεν θυμόμαστε πια πώς ήταν η ζωή πριν από εσένα. Χρόνια πολλά θησαυρέ μας. Είσαι όλος μας ο κόσμος. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν να γίνουν όλα όπως τα είχαμε φανταστεί».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2023, ενώ έχουν ήδη επτά χρόνια σχέσης.

Τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους ήταν μια γιορτή γεμάτη αγάπη, συγκίνηση και στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες για όλη την οικογένεια.

Govastiletto.gr – Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Γιόρτασαν τη 2η επέτειο του γάμου τους με τον τεσσάρων μηνών γιο τους





ΠΗΓΗ

Related posts

Δώρα στον Γιώργο Λιάγκα για τα δύο χρόνια σχέσης με τη Μαρία Αντωνά

admin

Δείτε το επικό σκετς για τη Ferrari και τον ΟΠΕΚΕΠΕ που χάρισε άφθονο γέλιο

admin

Αντίνοος Αλμπάνης: Το άγνωστο περιστατικό με τη Μαρινέλλα

admin

Αφήστε ένα σχόλιο