free hit counter
Image default
Διάφορα

Η Agrotech φέρνει στη Λάρισα το μεγάλο roadshow των DJI Agras T70P και T100


Η Agrotech διοργανώνει ένα από τα πιο δυναμικά roadshows γεωργικής τεχνολογίας της χρονιάς, φέρνοντας στη Θεσσαλία τα νέας γενιάς γεωργικά drones DJI Agras T70P και DJI Agras T100. Την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 10:00, η Λάρισα και η Νίκαια θα φιλοξενήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία παρουσίασης και ζωντανής επίδειξης, δίνοντας στους επαγγελματίες του αγροτικού χώρου την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δύο κορυφαίες λύσεις που έρχονται να αναβαθμίσουν ουσιαστικά τις αγροτικές εφαρμογές στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο του roadshow βρίσκονται δύο προηγμένα συστήματα της DJI Agriculture, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης γεωργίας. Το DJI Agras T70P ξεχωρίζει για την ευελιξία, την ακρίβεια και την πολυχρηστικότητά του, προσφέροντας δυνατότητες ψεκασμού, διασποράς και μεταφοράς σε ένα ενιαίο σύστημα υψηλής απόδοσης. Με χωρητικότητα ψεκασμού 70 λίτρων, δυνατότητα διασποράς 100 λίτρων και ωφέλιμο φορτίο έως 65 κιλά, αποτελεί μια ιδιαίτερα αποδοτική λύση για επαγγελματίες που αναζητούν ταχύτητα, σταθερότητα και αξιοπιστία στο πεδίο.

Αντίστοιχα, το DJI Agras T100 αποτελεί τη νέα κορυφαία πρόταση της DJI Agriculture και φέρνει μια νέα διάσταση στις εφαρμογές μεγάλης κλίμακας. Με δεξαμενή ψεκασμού 100 λίτρων, δυνατότητα διασποράς 150 λίτρων και ανυψωτική ικανότητα έως 100 κιλά, συνδυάζει εντυπωσιακή επιχειρησιακή ισχύ με προηγμένα συστήματα ασφάλειας και αυτοματισμού. Και τα δύο drones έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν υψηλή αποδοτικότητα, ακρίβεια εφαρμογής και αυξημένη ασφάλεια, συμβάλλοντας σε πιο σύγχρονες, αποδοτικές και ελεγχόμενες εργασίες στο χωράφι.

Η πρώτη στάση του roadshow θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Agrotech στη Λάρισα, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα DJI Agras T70P και T100, καθώς και τις οθόνες και τα συστήματα υποστήριξης που συνοδεύουν τη λειτουργία τους. Μέσα από την αναλυτική παρουσίαση, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων και θα ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο οι λύσεις της DJI Agriculture μπορούν να ενσωματωθούν αποτελεσματικά στη σύγχρονη αγροτική δραστηριότητα.

Στη συνέχεια, ο εξοπλισμός θα μεταφερθεί οδικώς σε αγροτεμάχιο στη Νίκαια Λάρισας, όπου θα ακολουθήσει ζωντανή επίδειξη σε πραγματικές συνθήκες χωραφιού. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην πράξη τις δυνατότητες των drones και να αποκτήσουν σαφή εικόνα της αξίας που μπορεί να

προσφέρει η τεχνολογία αυτή στην καθημερινή αγροτική εργασία. Στον χώρο του αγροτεμαχίου θα υπάρχει επίσης catering, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον για ενημέρωση, συζήτηση και δικτύωση.

Με αυτό το roadshow, η Agrotech επιβεβαιώνει έμπρακτα τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εισαγωγή και υποστήριξη καινοτόμων τεχνολογιών για τον πρωτογενή τομέα, φέρνοντας πιο κοντά στον Έλληνα επαγγελματία το μέλλον της γεωργίας ακριβείας.



ΠΗΓΗ

Related posts

Έκρηξη σε διαμέρισμα στου Γκύζη

admin

Ο κόσμος ετοιμάζεται για «μαύρο Απρίλη» λόγω Κόλπου λέει ο επικεφαλής του ΔΟΕ

admin

Πρωταθλητής της άρσης βαρών ο 26χρονος που συνελήφθη στην Κεφαλονιά μετά τον θάνατο της Μυρτούς

admin

Αφήστε ένα σχόλιο