free hit counter
Image default
Αθλητικά

MotoGP: Ο Μαρκ Μάρκεθ δηλώνει πως έχει περάσει και χειρότερα


Ο Μαρκ Μάρκεθ παραδέχτηκε ότι του λείπει η συνέπεια που απαιτείται για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2026, όμως παραμένει αισιόδοξος για την ικανότητά του να αντιστρέψει την κατάσταση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαρκ Μάρκεθ δεν ξεκίνησε την υπεράσπιση του έβδομου τίτλου του στο MotoGP με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο σε κανέναν από τους τέσσερις πρώτους αγώνες της χρονιάς στη μεγάλη κατηγορία.

Παρόλο που ο Ισπανός αναβάτης έχει σημειώσει δύο νίκες και μία δεύτερη θέση στους Αγώνες Σπριντ, η συνολική του απόδοση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον πριν την έναρξη της σεζόν.

Μιλώντας για τις μέχρι τώρα δυσκολίες του πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου για το GP της Γαλλίας στη θρυλική πίστα του Λε Μαν, ο αναβάτης της Ducati τόνισε ότι στο παρελθόν έχει ξεπεράσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις.

«Έχω βρεθεί και σε χειρότερες καταστάσεις. Πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα αν θέλουμε να παλέψουμε για τον παγκόσμιο τίτλο. Δείξαμε ότι έχουμε την ταχύτητα, αλλά όχι τη συνέπεια, και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα», δήλωσε ο Μαρκ Μάρκεθ στους δημοσιογράφους στο Λε Μαν.

«Αυτό είναι που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί μας λείπει αυτή η συνέπεια, η οποία πέρυσι ήταν το δυνατό μας σημείο σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε είδους πίστα. Φέτος είναι πολύ πιο ασταθές. Σιγά-σιγά θα το λύσουμε. Αλλά είναι αλήθεια ότι με τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι στιγμής, ειδικά τις Κυριακές, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τον τίτλο», συμπλήρωσε ο Ισπανός.



ΠΗΓΗ

Related posts

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η… ακριβή ζωή ενός θρύλου (pics)

admin

Μαρτίνα Σάμανταν: Το αντίο στον Παναθηναϊκό (pic)

admin

Διαιτητική αλητεία το πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ

admin

Αφήστε ένα σχόλιο