free hit counter
Image default
Αθλητικά

Ολυμπιακός: Το τελευταίο ματς στο ΣΕΦ με αυτή τη μορφή


Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού AKTOR στο Game 5 της σειράς των τελικών της Stoiximan GBL, φτάνοντας έτσι τα 16 πρωταθλήματα Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν το back-to-back στο πρωτάθλημα και πανηγύρισαν τον δεύτερο φετινό τίτλο, μετά την κατάκτηση της EuroLeague.

Ήταν ο 37ος τίτλος για το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, σε ένα αποχαιρετιστήριο βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αυτή τη μορφή, καθώς ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την ανακατασκευή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πειραιώτες έκαναν τη φιέστα τους και το πάρτι στο Φάληρο ξεκίνησε, ωστόσο λίγο αργότερα ακούστηκε από τα μεγάφωνα η προτροπή προς τον κόσμο να αποχωρήσει σχετικά άμεσα από τις κερκίδες του γηπέδου και να μην παρατείνει την παραμονή του.

Ο λόγος είναι ότι τα έργα που έχουν προβλεφθεί στο ΣΕΦ θα ξεκινήσουν απόψε το βράδυ, με σκοπό να είναι όλα έτοιμα ενόψει της επόμενης περιόδου.

Κι όλα αυτά, ενώ αύριο, Κυριακή (14/6), συμπληρώνονται 39 χρόνια από τον θρίαμβο της Εθνικής στο EuroBasket του 1987, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ίδιο γήπεδο απέναντι στη Σοβιετική Ένωση, με τον Αργύρη Καμπούρη να σημειώνει τις κρίσιμες βολές. Ο ίδιος βρέθηκε και απόψε στις εξέδρες ως βετεράνος του Ολυμπιακού.



ΠΗΓΗ

Related posts

Super League: Σε απολογία πέντε ΠΑΕ και ο Κάζιας

admin

F1: Kάθε νίκη του Αντρέα Κίμι Αντονέλι κοστίζει εκατομμύρια στη Mercedes πριν της αποφέρει κέρδη

admin

Έφτασε τις 200 νίκες ο Γρηγορίου

admin

Αφήστε ένα σχόλιο