Μια συνταγή της ΓΙΩΤΗΣ για ελαφρύ ζελέ με κρέμα από γιαούρτι και σπόρους τσία.
Συστατικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 20 γρ. σπόροι τσία
- 3 φύλλα Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. γάλα
Για το γαρνίρισμα
- 100 γρ. κεράσια φρέσκα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
- Το μοιράζετε σε 6 ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για να πήξει το ζελέ.
- Ετοιμάζετε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
- Προσθέτετε το γιαούρτι και τους σπόρους τσία και ανακατεύετε.
- Μαλακώνετε τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε 3 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και τα λιώνετε σε 4 κουταλιές της σούπας ζεστό γάλα.
- Προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη στην κρέμα γιαουρτιού και τη μοιράζετε στα ποτηράκια.
- Γαρνίρετε με τα κεράσια.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.