free hit counter
OPENNEWS
Image default
Αθλητικά

Super League: Οι δέκα πιο ακριβοί παίκτες, σύμφωνα με το CIES


Το CIES Football Observatory ανανέωσε τη λίστα με τους παίκτες της Stoiximan Super League με τη μεγαλύτερη αξία μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η νέα δεκάδα επιφύλασσε εκπλήξεις, καθώς δεν περιλαμβάνει κανέναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Η λίστα καταλαμβάνεται αποκλειστικά από τον Παναθηναϊκό (4 παίκτες), τον Ολυμπιακό (3 παίκτες) και τον ΠΑΟΚ (3 παίκτες).

Στην κορυφή βρίσκεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αρμάντο Γκονζάλες, με την εκτιμώμενη αξία του να φτάνει τα 24,42 εκατ. ευρώ. Στην 2η θέση ακολουθεί ο Ζαφείρης του ΠΑΟΚ (21,84 εκατ. ευρώ) και στην 3η θέση ο Γιοέλ Ρόκα των Πειραιωτών (20,63 εκατ. ευρώ).

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Αζεντίν Ουναΐ του Παναθηναϊκού (18,19 εκατ. ευρώ) και Γκουστάβο Πουέρτα του Ολυμπιακού (17,84 εκατ. ευρώ).

Αναλυτικά η λίστα:

  1. Αρμάντο Γκονζάλες 24,42 εκατ. ευρώ
  2. Χρήστος Ζαφείρης 21,84 εκατ. ευρώ
  3. Γιοέλ Ρόκα 20,63 εκατ. ευρώ
  4. Αζεντίν Ουναΐ 18,19 εκατ. ευρώ
  5. Γκουστάβο Πουέρτα 17,84 εκατ. ευρώ
  6. Ανέστης Μύθου 17,48 εκατ. ευρώ
  7. Σαντίνο Αντίνο 15,61 εκατ. ευρώ
  8. Ανδρέας Τεττέη 13,16 εκατ. ευρώ
  9. Ετιέν Καμαρά 12,10 εκατ. ευρώ
  10. Ογκνιέν Ούγκρεσιτς 11,21 εκατ. ευρώ



ΠΗΓΗ

Related posts

Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου – Με τον Δημήτρη βρισκόμαστε στην ίδια γραμμή»

admin

Έκλεισε Μπανζά για την επίθεση ο ΠΑΟΚ

admin

Πήρε το Super Cup η Φενέρ, 72-59 την Μπεσίκτας

admin

Αφήστε ένα σχόλιο