free hit counter
OPENNEWS
Image default
Αθλητικά

Παρτίζαν: Απέκτησε από το NBA τον Αντόνιο Ριβς


Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Παρτίζαν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ Αντόνιο Ριβς.

Ο ύψους 1,96 μ. περιφερειακός αφήνει για πρώτη φορά το NBA, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και να αναζητήσει μια νέα ευκαιρία στο υψηλό επίπεδο.

Ο Ριβς έχει καταγράψει 54 συμμετοχές στον «μαγικό κόσμο», μετρώντας κατά μέσο όρο 6,1 πόντους σε 13,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Στην έως τώρα πορεία του στο NBA αγωνίστηκε με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, τους Σάρλοτ Χόρνετς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, από τους οποίους αποχώρησε.

Πλέον, ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται για το πρώτο ευρωπαϊκό κεφάλαιο της καριέρας του, με την Παρτίζαν να προσθέτει μια νέα επιλογή στο ρόστερ της ενόψει της συνέχειας της σεζόν.





ΠΗΓΗ

Related posts

Άναψαν τα αίματα στην «Πούσκας Αρένα»

admin

Ηρακλής: Έτοιμο το Καυτανζόγλειο – Τι δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του σταδίου

admin

Επτά υποψηφιότητες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036

admin

Αφήστε ένα σχόλιο