free hit counter
OPENNEWS
Image default
Ορθοδοξία

Ι.Μ. ΦΛΩΡΙΝΗΣ: Προσκυνηματικό διήμερο στην Κορινθία και την Αχαΐα για την ενορία των Πύργων Εορδαίας


Ι.Μ. ΦΛΩΡΙΝΗΣ: Διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κορινθία και την Αχαΐα πραγματοποίησε η ενορία του Ιερού Ναού Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ της Τοπικής Κοινότητας Πύργων του Δήμου Εορδαίας, με την άδεια και ευλογία του Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Ειρηναίου.

Κατά την πρώτη ημέρα, οι εκδρομείς επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι, όπου προσκύνησαν τα χαριτόβρυτα ιερά λείψανα του Οσίου. Η διαμονή τους στο Λουτράκι συνδυάστηκε με χρόνο για ξεκούραση και περιήγηση στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη.

Τη δεύτερη ημέρα, το προσκυνηματικό τους οδοιπορικό συνεχίστηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Σταυρού στον Μαψό Κορινθίας και στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Ακράτας, στην Αχαΐα.

Τους εκδρομείς συνόδευσε ο Προϊστάμενος της ενορίας των Πύργων, Πρεσβύτερος Γεώργιος Χατζημάνου.




Google News



ΠΗΓΗ

Related posts

Θεσσαλονίκη: Συλλείτουργο Λαοδικείας, Θήρας και Θεσσαλονίκης στον Άγιο Δημήτριο

admin

Ιερά Αγρυπνία στο Κιβέρι με την υποδοχή των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Θεοδώρας

admin

Μαζική βάπτιση περίπου 1.500 πιστών στη Γεωργία

admin

Αφήστε ένα σχόλιο