free hit counter
Image default
Διάφορα

Εντυπωσιακή διάσωση γυναίκας που έκανε πεζοπορία στο φαράγγι του Βίκου


Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο φαράγγι του Βίκου, όταν τραυματίστηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε μονοπάτι στην περιοχή της Τ.Κ. Μονοδενδρίου, στα Ιωάννινα.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος κινητοποιήθηκε άμεσα, στέλνοντας στο σημείο 19 πυροσβέστες από την 5η Ε.Μ.Α.Κ., την 5η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και το 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων.

Οι διασώστες προσέγγισαν την τραυματισμένη, της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και προχώρησαν στην ακινητοποίησή της, προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια.

Παράλληλα, στην επιχείρηση συνέδραμε ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα από το σημείο και τη μετέφερε στο ελικοδρόμιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Από εκεί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε για περαιτέρω νοσηλεία.

 



ΠΗΓΗ

Related posts

«Θα είμαι δίπλα στην οικογένεια»

admin

«Μου φέρθηκαν σαν σκουπίδι, με πλήγωσε η πατρίδα μου», δήλωσε ο 89χρονος «πιστολέρο»

admin

Η Πυθαγόρεια Διατροφή στο επίκεντρο της διεθνούς γαστρονομίας

admin

Αφήστε ένα σχόλιο