free hit counter
OPENNEWS
Image default
Πολιτική

Ο Γεωργιάδης επικαλέστηκε το ChatGPT για στοιχεία και τον… διέψευσε


Στη συνδρομή του ChatGPT για να ενισχύσει τα επιχειρήματά του περί της αγοραστικής δύναμης των πολιτών και του τζίρου στην εστίαση, κατέφυγε ο Άδωνης Γεωργιάδης σε πρωινή εκπομπή του Action24.

Ελπίζοντας ότι το AI εργαλείο θα υποστηρίξει τα όσα ισχυρίστηκε, ο υπουργός Υγείας ρώτησε το ChatGPT εάν μειώθηκε ο τζίρος στα εστιατόρια σε σχέση με το 2026.

Εν τέλει, αφού πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να επεξεργαστεί την απάντηση, η εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης διέψευσε τον Άδωνη Γεωργιάδη. «Δυστυχώς, είναι -1,9%. Δεν κάνει λάθος το chat», είπε γελώντας ο υπουργός Υγείας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο τζίρος στην εστίαση κατέγραψε μείωση 1,9% στο α’ τρίμηνο του 2026, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025.





ΠΗΓΗ

Related posts

«Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν δεχόμαστε κανείς να μας απειλεί»

admin

Στην 193 ΜΠΕΠ και τη ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

admin

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον βασιλιά του Μπαχρέιν

admin

Αφήστε ένα σχόλιο