free hit counter
OPENNEWS
Image default
Διάφορα

Ενώνονται διοικητικά ΟΠΤΙΜΑ και ΗΠΕΙΡΟΣ, σε ρόλο group CEO ο Γιώργος Καραμπέτσος


Τον ρόλο του Group CEO του ενοποιημένου ομίλου ΟΠΤΙΜΑ αναλαμβάνει ο επί οκτώ χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΤΙΜΑ, Γιώργος Καραμπέτσος. Ο Στέφανος Παντελιάδης συνεχίζει σε ρόλο Εκτελεστικού Προέδρου στο ΔΣ της ΟΠΤΙΜΑ.

Η μετάβαση αυτή ολοκληρώνει έναν εσωτερικό σχεδιασμό που ξεκίνησε να υλοποιείται το 2023, με τη σύσταση ενός Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενου κατά πλειοψηφία από εξωτερικούς ανεξάρτητους συμβούλους. Ακολούθησαν πολλά στάδια οργανωτικών αλλαγών, για να φτάσει σήμερα η ΟΠΤΙΜΑ να εξελίσσεται σε ένα ελληνικό  Όμιλο που ξεπερνά τα στενά όρια της οικογενειακής επιχείρησης, χωρίς όμως να απομακρύνεται από τις αξίες της οικογένειας και της ελληνικότητας που την κάνουν δυνατή και υγιή, και έτοιμη για τις προκλήσεις του μέλλοντος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Όμιλος ΟΠΤΙΜΑ,  είναι ο ηγέτης της Ελληνικής αγοράς τυροκομικών προϊόντων με εξαγωγές σε 30 χώρες, ενώ απασχολεί πάνω από 525 υπαλλήλους. Διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο ισχυρών μαρκών όπως ΗΠΕΙΡΟΣ, ΛΕΒΕΤΙ, ΛΟΓΑΔΙ, ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΛΑΓΙΕΣ, ΒΙΚΟΣ τυροκομικά, ADORO, DIROLLO, KERRYGOLD.



ΠΗΓΗ

Related posts

Συστάσεις EFSA για έγκαιρη προετοιμασία κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων κατά γρίπης πτηνών

admin

Η αναδιάρθρωση δεν γίνεται με το βλέμμα να είναι στον καθρέφτη

admin

Παρά την επεισοδιακή συνάντηση, πιο κοντά για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ όλοι οι εμπλεκόμενοι, Δεκέμβριο η πληρωμή

admin

Αφήστε ένα σχόλιο