free hit counter
OPENNEWS
Image default
Πολιτική

Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Θάνου Πλεύρη


Στόχος βομβιστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (1/11) το πολιτικό γραφείο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:15, λίγη ώρα αφότου ο υπουργός είχε αποχωρήσει από τον χώρο.

Η πρώτη αντίδραση του κ. Πλεύρη ήρθε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στους δράστες, χαρακτηρίζοντάς τους «οπαδούς λαθρομεταναστών» και υπογραμμίζοντας ότι η συνδεσμολογία και η τοποθέτηση των μηχανισμών υποδηλώνουν πρόθεση για αφαίρεση ανθρώπινης ζωής.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο υπουργός ανέφερε: «Κάποιοι οπαδοί λαθρομεταναστών έβαλαν εκρηκτικούς μηχανισμούς στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, μόλις έφυγα από αυτό. Ο τρόπος που τοποθέτησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς αποδεικνύει ανθρωποκτόνο δόλο. Δεν υπολογίζω τα συγκεκριμένα καθάρματα. Τα τρομάζω και δεν με τρομάζουν».

Βίντεο από το σημείο:

 

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:



ΠΗΓΗ

Related posts

Σεξιστική επίθεση Πρετεντέρη στην Κουφονικολάκου: «Και στην κυρία με το κραγιόν»

admin

«Όλο παράσιτα κάνεις» – Documento

admin

Καραμανλής: «Καμία άδεια από την Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας

admin

Αφήστε ένα σχόλιο