free hit counter
OPENNEWS
Image default
Ορθοδοξία

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στη Β΄ Γενική Κατασκήνωση της Ορθόδοξης Προσκοπικής Κίνησης


Πατριάρχης Αντιοχείας: Ξεκίνησε η τέταρτη ημέρα με τη συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία και ακολούθησαν οι προετοιμασίες για τη βραδιά της προσκοπικής πυράς.

Κορυφαία στιγμή της ημέρας αποτέλεσε η συνάντηση με τον Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννη Ι΄, ο οποίος συναντήθηκε με τους συμμετέχοντες εντός του Ιερού Ναού.

Ο Πατριάρχης τόνισε την αγάπη και τη μέριμνα της Εκκλησίας προς αυτούς, υπογραμμίζοντας ότι οι ίδιοι αποτελούν την Εκκλησία και βρίσκονται στην καρδιά της.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αναμνηστική φωτογραφία με τον Πατριάρχη, ενώ στη συνέχεια ο Πατριάρχης συναντήθηκε με τους φιλοξενούμενους Αρχηγούς και τους Αρχηγούς της Προσκοπικής Κίνησης.

Το βράδυ, η ημέρα ολοκληρώθηκε με τη βραδιά της προσκοπικής πυράς, η οποία ξεκίνησε με την αναγνώριση και την τιμητική αναφορά στους Αρχηγούς, τα στελέχη και τους συμμετέχοντες, ενώ περιλάμβανε προσκοπικές δραστηριότητες και επευφημίες.




Google News



ΠΗΓΗ

Related posts

Μόσχας Κύριλλος: Το διαδίκτυο δοκιμάζει τη ζωή στα μοναστήρια

admin

Λήξη εργασιών της Διεθνούς Επιτροπής Αγγλικανο-Ορθοδόξου Θεολογικού Διαλόγου στην Αλεξάνδρεια

admin

Ημέρα Μνήμης Μικρασιατικής Καταστροφής στη Νέα Ιωνία

admin

Αφήστε ένα σχόλιο